Oversigtsplan Varde sommerland MOOS LANDSKABER

Varde Sommerland.

En eventyrlig legeplads i naturens materialer, hvor jordbakker er iscenesat som kæmpehoveder, der stikker op af jorden. Kæmpernes hår er labyrinter af omvendte trærødder, sten, græsser og hasselbuske.

Den ene kæmpe er iscenesat med mulighed for tovtrækkeri gennem næseborene og musikinstrumenter som man kan spille på ved det ene øre. De modige man kravle ind gennem det andet øre – helt ind til kæmpens hjerne. Den er udformet som et lille amfiteater med siddepladser. Der kan mange børn sidde og fortælle eventyr om hekse, trolde, hobitter mv.

Hobitterne bor i det andet rum på legepladsen. Den lille hobbitby ligger omkring et torv, hvor eventyrlige ansigter er nedfældet. Ansigterne et et blandt flere elementer på legepladsen, der refererer til den lokale maler Otto Frellos eventyrlige univers. Hans univers appellerer til fantasi og forundring hos børn i alle aldre – også voksne børn!

Ideen var at ansigtsfliserne skulle fremstilles på en workshop hvor interesserede børn og voksne kunne deltage og sætte deres personlige fingeraftryk i parken.

Vi tror nemlig på, at inddragelse af borgerne i selve designprocessen giver ejerskab og stolthed omkring et projekt!

Svampe børn Varde Sommerland MOOS LANDSKABER
Hånd urter skitse Varde Sommerland MOOS LANDSKABER

Portalen af kæmpepaddehatte inviterer ind mod Kæmpernes Land.
De store kæmpehænder fungerer som flydemøbler, hvor man kan sidde og skrive, læse, drømme – eller fortælle hemmeligheder

Se flere projekter her