Når hjerter banker for fællesskaber og slår i takt, kan der skabes nye mødesteder i lokalområdet. Hjerteparken er et resultat af et samarbejde mellem Dommerby, Højslev og Nr. Søby i Skive Kommune.

Afsættet er den eksisterende pavillon, midt i parken. Den er allerede et velfungerende mødested, hvor der afholdes børnefødselsdage og fællesspisning. Denne aktivitet ønskes udviklet ved at åbne pavillonen mod åen. I dag vender pavillonen ryggen til åen, idet den alene er åben ud mod grusvejen nordfor. Ideen er at åbne pavillonen mod syd med solterrasse, udekøkken, krydderurtebede og siddemuligheder, der skaber rammer for udvikling af events og fællesspisning.

Återrasse og Hjertegynge
Ved Återrassen præger Hjertegyngen, der er specialdesignet til stedet og er skåret ud i Återrassen. Selve bænken er udformet som et pileblad, inspireret af piletræerne langs åbredden. I nogle af bænkens trælister er der udskåret et halvt hjerte. De er placeret overfor hinanden, så de tilsammen danner et helt hjerte. Dette symboliserer samarbejdet mellem landsbyerne. Sammen giver borgerne gode ideer puls, liv og mere at samles om!