Signe Moos
Landskabsarkitekt MDL

E: signe@mooslandskaber.dk
T: 3162 6175

Signe Moos har flair for at arbejde med komplicerede designsammenhænge og afveje forhold, så kunden sikres løsninger, hvor alle muligheder er afvejet og inddraget i processen. Signes spidskompetence er analyser af steder og en kunstnerisk tilgang til at skabe stærke idéer og anlæg der holder i sømmene.

Landskabsarkitekt Signe Moos arbejder som Illustrator med illustrationer til Branders bøger om ‘Træer og buske i by og land’

Signe har medvirket i adskillige tv-programmer om havedesign og planter på DR2

Signe er medlem af Klonkildeudvalget

Tina Haahr Bihl
Teknisk designer

E: tina@mooslandskaber.dk
T: 6170 8812

Med en baggrund som teknisk designer, selvstændig og blomsterdekoratør har Tina en ballast indenfor flere fagområder, som alle danner erfaring i krydsfeltet omkring
kunder/leverandør relationer, materialekendskab, projekthåndtering, grafisk opsætning og præsentation.

Tinas er stærk i relationen mellem bygherre og leverandører, og arbejder grundigt og dybdegående med projekter.

Amra Filipovic/ Praktikant
Landskabsarkitekt MDL

E: amra@mooslandskaber.dk
T: 2757 8429

Som landskabsarkitekt lægger Amra stor vægt på at udforme grønne og funktionelle rum af høj æstetisk kvalitet, som bidrager til stedets ånd og vækker nysgerrighed hos brugerne. Amra har en baggrund som landskabsarkitekt fra Københavns Universitet og har arbejdet som rådgiver på private tegnestuer i fire år. Hun er stærk grafisk i skitsering og tegning i Adobe pakken og har et godt plantekendskab.

Amra har desuden speciale i ’Evidensbaseret design’ og har derfor en stor interesse i studiet af hvordan planter kan hjælpe mennesker både fysisk og mentalt.